Accommodation Description

Het Bed & Breakfast Casa Cristina ligt aan het laatste straatje van het middeleeuwse dorp Ripabottoni. Hierdoor zijn de winkeltjes voor eerste levensbehoeften op loopafstand en is er de vrijheid van een tuin van 6000 m2. In de tuin staan oude olijfbomen, notenbomen,vijgen, appels, kersen etc. Er is ook een zwembad (6x9m) met een groot terras met ligbedden en een lounge-hoek onder de veranda met vaste BBQ en een panoramisch uitzicht over de heuvels van Molise. Dit uitzicht is ook te bewonderen van het terras bij het huis. Op dit terras staat een grote notenboom waaronder je in de zomer heerlijk in de schaduw kan zitten.

De tuin en het zwembad wordt gedeeld met alle gasten van Casa Cristina, Oleandro 1 en Oleandro 2, er is echter genoeg privacy, ruimte en meubilair voor iedereen.

Er zijn drie tweepersoonskamers en twee badkamers, en het huis is van alle gemakken voorzien. Er is een zitkamer met sateliet t.v. (ook NL) en het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd aan de keukentafel maar kan ook buiten op het terras genuttigd worden.

Op aanvraag en in overleg is er een wasservice, kan er een diner op maat gekookt worden of u kunt deelnemen aan een van de excursies.

Het huis is in de maanden juni en juli ook in zijn geheel te huur en biedt plaats aan 8 personen (4 slaapkamers en 3 badkamers). Naast het huis zijn nog twee appartementen Oleandro 1(4 pers) en Oleandro 2 (2 pers) en onderling ook goed te combineren voor een groep tot 14 personen.

Klik hier om een ​​drone video van de accommodatie te bekijken.