Accommodation Description

Een huis van ruim 250 m2. Gelegen in “je eigen dorpsstraatje”. De Nederlandse eigenaar heeft het huis met veel zorg en aandacht gerestaureerd. Mooie oude details zijn in tact gebleven. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen en is geschikt voor 8 volwassenen (kinderbedjes kunnen worden bijgeplaatst).

Op de onderste verdieping ligt de ruime, luxe keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Kookliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken met o.a. een professionele Italiaanse koffiemachine met separate koffiebonenmaler, grote ijskast met vriezer, ijsblokjesmachine, vaatwasser, 5 pits gasfornuis, oven magnetron, koffiezetapparaat etc. etc).

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 dubbele (tweepersoons) slaapkamers waarvan 3 een eigen badkamer hebben. Het hele huis heeft WIFI, airco en er is satelliet TV (ook NL).

Het is mogelijk het naastgelegen appartement en studio samen met het huis te huren. Het geheel is dan geschikt voor totaal 14 personen. Ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen of een vakantie met een groot gezin. Indien gewenst kan ook veel op aanvraag worden geregeld, van catering tot rondleidingen in de regio met een gids.

De tuin, terrassen en het zwembad wordt gedeeld met de gasten van Casa Cristina, Oleandro 1 en Oleandro 2. Er is echter ruimte en meubilair genoeg voor privacy.

In de maanden juni, juli en augustus is Casa Cristina alleen per week te huur met wisseldag op zaterdag. Neemt u voor andere mogelijkheden contact met ons op.